Beugel bh

Een beugel bh kennen we allemaal. De meeste vrouwen dragen het ook allemaal. Maar waarom zit nou eigenlijk in vrijwel elke bh een beugel? Dit is omdat de beugel ervoor zorgt dat de borsten de juiste steun krijgen. Door de beugel blijven de borsten goed zitten in de bh. Daarnaast helpt de beugel ook bij de vorm van de bh. Elke vrouw vindt de uitstraling van de borsten erg belangrijk.

Beugel bh voor iedere vrouw

Een beugel bh kan gedragen worden door elke vrouw. Zowel vrouwen met een kleine cupmaat als vrouwen met een grote cupmaat. Je ziet beugel bh’s ook het meeste voorkomen. Wanneer je cupmat A hebt zit een beugel bh goed, maar ook wanneer je cupmaat E of F hebt kan de beugel bh de juiste en goede steun bieden. Het is wel altijd belangrijk om de juiste maat te dragen bij een bh. Laat daarom regelmatig je maat opmeten.

Andere bh’s dan beugel bh

Er zijn natuurlijk ook andere bh’s dan alleen beugel bh’s. Een voorbeeld hiervoor is een sport bh. In deze bh hoort juist geen beugel te zitten omdat door het bewegen de beugel juist geen goede steun kan geven. Maar ook kan je denken aan een lekker topje voor als je door het huis loopt in je joggingpak. Vrijwel elke vrouw vindt het lekker om soms even zonder bh te lopen.

Beugel bh bij Mysterylingerie

Er zijn veel verschillende soorten beugel bh’s bij Mysterylingerie verkrijgbaar. Een beugel bh kan deel uitmaken van een luxe of uitdagen lingerie setje maar ook van een sexy lingerie setje. Er is veel keuze uit verschillende beugel bh’s bij Mysterylingerie. Een wisselende collectie zal ervoor zorgen dat vrijwel elke vrouw een leuke keuze kan maken. De verschillende beugel bh’s hebben vrolijke kleurtjes, printjes of andere leuke details.