Brazilian slip

De brazilian slip heeft een opkomende populariteit. Vooral onder de jonge vrouwen zie je dat de soort ondermode steeds meer gedragen wordt. Brazilian slip is afkomstig van de stranden in Rio de Janeiro. Het begon daar allemaal met vrouwen die deze soort ondermode gingen dragen. Vanaf daar werd de ondermode meer bekend en verspreidde het zich over de wereld.

Een brazilian slip lijkt erg op een hipster maar de achterkant is breder. De stof van een brazilian slip is vaak kant waardoor de slip heel erg licht is. Een brazilian slip kan goed gecombineerd worden met verschillende bh’s. Bijvoorbeeld een push-up bh, strapless bh, maximizer bh of beugel bh. Het is niet altijd zo dat bij elke bh een bijpassende brazilian slip hoort. Maar zwart bijvoorbeeld kan heel goed gedragen worden op andere kleuren.

Uitstraling van een brazilian slip

Een brazilian slip heeft vaak een sexy uitstraling en doet het meestal ook goed bij de mannen. Dit komt doordat de brazilian slip meestal doorschijnend is. Daarnaast kan een brazilian slip uit verschillende kleuren bestaan en ook de stof kan verschillend zijn. Bij een brazilian slip kunnen ook accessoires gedragen worden. Je kan de brazilian slip combineren met jarretels, kousen of handschoenen. De accessoires maken het lingerie setje uitdagend en sexy. Hierdoor zal het lingerie setje het zeker goed doen in de slaapkamer.

Andere ondermode

Naast een brazilian slip zijn er nog meer verschillende soorten ondermode. Elke vrouw heeft een andere voorkeur. Een populair stukje ondermode is de string. Een string is dun en zit strak om het lichaam heen. Naast de string heb je ook hipsters. Een hipster lijkt heel erg op een brazilian slip, de band is iets dunner. En dan heb je ook nog de onderbroek zoals wij die allemaal kennen. Een onderbroek is bijvoorbeeld handig voor bij het sporten.