Cupmaat A

Elke vrouw heeft een andere cupmaat. De cupmaat en de omvang is bij iedereen verschillend. De ene vrouw heeft een grote D cup en een andere vrouw kan cupmaat A blijven houden. Bij een grote cupmaat is een goed zittend bh erg belangrijk om bijvoorbeeld rugklachten te voorkomen. Maar ook voor vrouwen met cupmaat A is een goed passende bh erg belangrijk. Lichamelijke klachten zullen bij vrouwen met een kleine cupmaat minder snel voorkomen, maar een goed zittende bh zorgt er wel voor dat de borsten mooi gevormd ogen.

Welke bh past bij cupmaat A?

Het voordeel van een kleine cupmaat is dat je veel soorten bh’s kan dragen. Het ligt er dan ook aan wat een vrouw wil dat een bh doet. Vaak willen vrouwen met een kleine maat dat haar borsten groter lijken, daarom is een push-up bh erg populair. Een push-up bh duwt de borsten omhoog en naar elkaar toe, waardoor deze groter, voller en steviger lijken. Hierdoor wordt er ook een mooie decolleté gecreëerd. Een push-up bh heeft pads aan de onderkant zitten, waardoor de borsten omhoog worden geduwd en een mooie ronding vormen.

Niet elke vrouw hecht waarde aan groter lijkende borsten. Ook dan is er heel veel keuze uit goed zittende bh’s voor een cupmaat A. Een beugel bh zit ook altijd mooi. Je hebt beugelbh’s die voorgevormd zijn en bh’s die niet voorgevormd zijn. Een voorgevormde beugel bh heeft al een lichte vulling, maar zonder extra pads. Een voorgevormde bh zorgt voor stevigheid, maar houdt de natuurlijke vorm van de borsten aan. Een beugel bh die niet is voorgevormd, bevat geen vulling. Dit geeft de borsten geen extra stevigheid, maar kan wel erg comfortabel zitten.

Bij Mystery lingerie hebben we veel soorten bh’s die geschikt zijn voor vrouwen met cupmaat A. Push-up bh’s, beugel bh’s, maximizer bh’s, bekijk het ruime aanbod!