Cupmaat C

Cupmaat C is een veel voorkomende cupmaat in Nederland. Samen met cupmaat D komt deze het meeste voor. Een cupmaat zegt niet meteen alles over je borsten. Het ligt ook aan de omvang van je lichaam. Voor elke vrouw is goede steun belangrijk, maakt niet uit of je een kleine cupmaat hebt of een grote. Vrouwen met een grote cupmaat hebben natuurlijk wel iets meer steun nodig maar het verzorgen en onderhouden van je borsten is voor elke vrouw belangrijk.

Cupmaat C shoppen

Vrouwen met een cupmaat C zullen niet snel last hebben van een uitverkochte maat of bh. De cupmaat C is in veel winkels ruim beschikbaar en ook genoeg keuze. Voor grote cupmaten zijn er vaak speciale zaken die gespecialiseerd zijn in deze branche. Cupmaat C heeft vrijwel elke winkel. Ook bij Mysterylingerie is cupmaat C verkrijgbaar.

Schommeling van cupmaten

Veel vrouwen schommelen tussen verschillende cupmaten. Zo zie je bij cupmaat C dat het ook wel eens cupmaat B of cupmaat D kan zijn. Wanneer je een B hebt is de omvang van de bh misschien iets groter en wanneer je een D hebt andersom. Dat is helemaal niet gek want de verschillende soorten bh’s hebben natuurlijk ook eigen afmetingen. Het is daarom altijd handig om je om de zoveel tijd op te laten meten.

Andere cupmaten

Naast cupmaat C zijn er nog veel andere verschillende cupmaten. Als jong meisje begin je bij cupmaat A en dat kan steeds veranderen. Het ligt natuurlijk aan de vrouw zelf tot welke cupmaat het uiteindelijk gaat. Bij Mysterylingerie kan je terecht voor cupmaat A tot en met cupmaat G. Voor advies kan je altijd terecht bij een van onze medewerkers.

Verschillende cupmaat C bh’s

Bij Mysterylingerie zal je veel verschillende bh’s vinden met de cupmaat C. Er is een ruime keuze met veel verschillende printjes, kleuren en patronen. Een wisselende collectie maakt het online shoppen leuk en makkelijk.