Cupmaat D

Cupmaat D is een veel voorkomende cupmaat bij vrouwen. Deze maat valt nog net niet onder de grote maten lingerie, waardoor het nog makkelijker is om een mooie bh te vinden. vrouwen met een D cup hebben meestal wel een bh nodig met extra ondersteuning, maar deze vind je wel veel in leuke kleuren en prints. Bij Mysterylingerie vind je een ruim aanbod aan bh’s in cupmaat D in verschillende stijlen. Zo vind je altijd een bh dat bij jou past!

Passende bh´s

Met cupmaat D ben je nog niet erg beperkt met het kopen van bh´s als dat je cupmaat E, F of G hebt. Met een D cup is er nog veel keuze en in vrijwel iedere lingeriewinkel is cupmaat D te krijgen. Vrouwen met een D cup hebben vaak wel een bh met extra ondersteuning nodig om lichamelijke klachten te voorkomen. Vaak hebben bh´s in cupmaat D dit al en hoef je niet naar een speciale lingeriewinkel. Er zijn nog veel soorten bh´s die je met een cupmaat D kunt dragen. Bijna altijd zijn deze bh´s wel beugelbh´s, omdat de borsten anders geen ondersteuning hebben. Deze bh´s kunnen voorgevormd zijn, maar dit hoeft niet. Ook een push-up bh wordt nog vaak gedragen, zodat de grote borsten steviger en ronder lijken.

Cupmaat D bij Mystery lingerie

Bij Mysterylingerie vind je veel mooie bh’s in cupmaat D. Deze bh’s geven de juiste stevigheid en vorm aan de borsten en bestaan uit leuke kleuren en prints. De ruime collectie bestaat uit bh’s in basic kleuren, zoals zwart, wit, grijs of bruin bijvoorbeeld. Maar daarnaast vind je de bh’s ook in vrolijke en fellere kleuren, zoals roze, paars, blauw of groen. Printjes zijn ook erg geliefd. Van bloemen prints tot dierenprints en van stipjes tot streepjes. De bh’s hebben bijpassende slips en zijn makkelijk te combineren met elkaar. Zo kan je altijd een leuk lingeriesetje samenstellen dat bij jou past.