Cupmaat E

Cupmaat E wordt gezien als een grote maten bh. Samen met cupmaat F en G worden deze cupmaten gedragen door vrouwen met grote borsten. Bij deze cupmaten is het van belang dat de bh de juiste steun geeft aan de borsten. Dit om rug of andere klachten te voorkomen. De juiste steun is niet alleen belangrijk om klachten te voorkomen maar ook voor de uitstraling van de borsten. Elke vrouw wilt dat de borsten er mooi en verzorgt uitzien. Dat begint bij het dragen van een goede bh.

Grote maten bh’s

Zoals hierboven al gezegd werd verstaan we onder grote maten bh’s de cupmaten E, F en G. Het kan voorkomen dat niet bij alle winkels deze cupmaten verkrijgbaar zijn. Er zijn in Nederland verschillende speciaal zaken waar je advies op maat kan vragen en goed geholpen kunt worden. Ook bij Mysterylingerie kan je advies vragen, wij helpen je graag. Het is van groot belang om de juiste maat bh te dragen om te voorkomen dat je klachten of andere problemen krijgt.

Andere cupmaten

Naast cupmaat E zijn er nog veel andere verschillende cupmaten voor vrouwen. Het komt ook veel voor dat vrouwen schommelen tussen verschillende cupmaten. De ene bh valt anders dan de andere en dit kan invloed hebben op de maat van de bh. Het kan daarom nooit kwaad om vaak je maat op te laten meten.

Cupmaat E bij Mysterylingerie

Bij Mysterylingerie is er een wisselde collectie van cupmaat E verkrijgbaar. Leuke vrolijke printjes, kleuren en soorten. Het kan natuurlijk zijn dat je niet helemaal kan vinden wat je zoekt, vraag dan een van onze medewerkers om je te helpen. Er zal altijd wel iets leuks tussen zitten wat in de smaak valt. Alle bh’s in de cupmaat E hebben een beugel bij Mysterylingerie dus je kan zeker rekenen op goede steun voor je borsten.