Cupmaat G

Cupmaat G is een grote maten bh en komt niet zo heel veel voor bij vrouwen. Vrouwen die cupmaat G hebben gaan vaak voor lingerie naar een speciaal zaak. Bij een speciaal zaak hebben de juiste mensen er verstand van en kunnen ze goed helpen bij het maken van een keuze.

De juiste steun bij cupmaat G

Het is heel erg belangrijk bij vrouwen met grote borsten dat een bh de juiste steun geeft. Dit komt doordat een vrouw met grote borsten vaak last kan krijgen van haar rug of nek. Deze pijn kan ontstaan door het gewicht wat de vrouw altijd moet dragen. Helemaal niet gek natuurlijk dat er een moment komt wanneer het pijn kan gaan doen. Deze pijn hoeft echter niet altijd te komen. De juiste steun van een bh kan al veel goeds doen. De bandjes van een cupmaat G bh zijn vaak breder en dikker. Ook zullen er misschien aan de achterkant meer haakjes zitten. Het is ook van belang dat de bh van goede kwaliteit is en tegen gewicht kan.

Verschillende cupmaat G bh’s

Dat een cupmaat G niet zo heel veel voorkomt betekent niet dat er weinig keuzes zijn. Ook voor deze vrouwen zijn er aantrekkelijke bh’s met mooie accessoires of een goed basis lingerie setje. Bij elke bh past er een stukje ondermode. Dit kan een string, hipster, brazilian slip of andere soort zijn. Het is voor elke vrouw verschillende waar de voorkeur naar uit gaat.

Het blijft natuurlijk lastig om een goed keuze te maken voor lingerie. Dat maakt niet uit of je cupmaat G, A of een andere cupmaat hebt. Het is belangrijk dat de lingerie goed en comfortabel zit. Daarnaast moet de lingerie van goede kwaliteit zijn en lang mee gaan. Bij mysterylingerie kan je altijd terecht voor advies en vragen.