Cupmaten

Mysterylingerie vindt het belangrijk dat voor elke vrouw goede bh’s te vinden is. Bij Mysterylingerie zijn bh’s verkrijgbaar in cupmaten A tot en met cupmaat G. Vrouwen met een kleine cupmaat hebben een andere behoeften dan vrouwen met een grote cupmaat. Vrouwen met een grote cupmaat zoeken goede steun voor de borsten en daarvoor is het belangrijk dat de bh de juiste maat heeft. Voor vrouwen met kleine borsten is het iets makkelijker een mooie bh te vinden. Vaak zijn er meer keuzes aan kleine bh’s dan aan grote bh’s.

Cupmaten A en B

Vaak worden cupmaten A en B gezien als kleine cupmaten. Maar dit hoeft echt niet altijd zo te zijn. Met cupmaat A begint iedereen, het eerste bh’tje is een spannend iets. De meeste winkels en webshops hebben veel keuze in de cupmaten A en B.

Sommige vrouwen zijn helemaal tevreden met kleine borsten en andere vrouwen vinden het niet genoeg. Deze vrouwen kunnen een push-up of maximizer bh dragen. Dit zorgt ervoor dat de borsten groter lijken en meer ronding krijgen.

Cupmaten C en D

Cupmaten C en D zijn cupmaten die veel voorkomen in Nederland. Veel vrouwen schommelen ook nog wel tussen de cupmaten C en D. Het ligt vaak ook aan de omvang van het bovenlichaam en het merk welke cupmaat beter past. Bh’s met cupmaten C en D zijn heel veel verkrijgbaar in Nederland. Veel verschillende soorten, kleuren en printjes. Bij Mysterylingerie vind je veel verschillende bh’s in cupmaat C en D.

Cupmaten E, F en G

Cupmaten E, F en G worden vaak verstaan onder de grote cupmaten. De bh’s moeten meer steun geven dan bh’s voor kleine maten. Dit is belangrijk om rug en netklachten te voorkomen. Hoe groter de cupmaten worden hoe moeilijker het wordt een goede bh te vinden bij een winkel of webshop. Bij Mysterylingerie kan je mooie bh’s vinden tot en met cupmaat G. Voor nog grotere cupmaten zijn er gespecialiseerde zaken.

Bij Mysterylingerie is er een ruime keus aan verschillende cupmaten. Het kan per merk of bh verschillende welke cupmaat beter past. Heeft u professioneel advies nodig? Wij staan altijd voor u klaar om te helpen.