Grote maten bh

Zoals de naam het al zegt, is een grote maten bh bedoeld voor vrouwen met een grote cupmaat. Hierbij kan je denken aan een maat F en G. Het is voor vrouwen met een grote cupmaat vaak lastig om een goede bh te vinden. Bij Mystery lingerie vindt je bh’s t/m maat G. Zo kunnen vrouwen met een grote cupmaat goed zittende bh’s vinden.

Waarom een grote maten bh?

Vrouwen met grote borsten hebben vaak een speciale grote maten bh nodig. Deze bh’s geven extra ondersteuning aan de borsten. Als de bh niet voldoende of geen goede ondersteuning geeft, kan dit voor lichamelijk klachten zorgen aan de borsten of de rug bijvoorbeeld. Een grote maten bh heeft een sterke beugel en stevige cups, zodat de borsten goed worden ondersteund. Vrouwen met kleinere borsten hebben over het algemeen geen last van lichamelijke klachten door de borsten, doordat er geen zwaar gewicht trekt aan de borst en rug. Ook is het daardoor makkelijker om bh’s te vinden voor de kleinere cupmaten.

Leuke grote maten bh

Het is minder makkelijk om een mooie grote maten bh te vinden. Vaak zijn de bh’s zo gemaakt op kwaliteit en goede ondersteuning, dat de bh’s er minder leuk uitzien. Bij kleinere cupmaten hoef je minder te letten op de juiste ondersteuning als bij een grote cupmaat, waardoor je minder beperkt bent. Maar toch vind je bij Mysterylingerie veel leuke grote maten bh’s. Bij onze grote maten bh’s staat kwaliteit voorop. Het belang van goede ondersteuning en stevigheid om lichamelijke klachten te voorkomen, staat voorop. Maar het is voor een vrouw ook belangrijk dat de lingerie er mooi uitziet. Het aanbod van Mysterylingerie is groot en varieert tussen grote maten bh’s in basic kleuren, opvallende vrolijke kleuren en leuke printjes. Ook zijn deze bh’s te combineren met bijpassende slips!