Hipster

Het begon vroeger allemaal met de onderbroek. Deze soort ondermode kennen we allemaal. Inmiddels heeft de onderbroek er heel wat jaren erop zitten en ook heel wat veranderingen. Er zijn veel andere soorten ondermode ontstaan en een daarvan is de hipster. De hipster is nog steeds een opkomende populaire soort ondermode vooral onder de jonge vrouwen wordt deze veel gedragen. Dit komt omdat de bandjes net iets breder zijn dan van de string. Veel jongen vrouwen vinden dit beter en lekkerder zitten.

Wat is een hipster precies?

Een hipster is een andere variant van de onderbroek. De achterkant is minder breed en ook de zijkanten zijn dunner. De hipster is eigenlijk een tussenweg tussen de onderbroek en de string. Een hipster kan net als alle soorten ondermode in verschillende kleuren, soorten en stoffen gemaakt worden.

Het combineren van een hipster

Combineren van lingerie zie je steeds meer voorbij komen. Tegenwoordig hoeft het lingerie setje ook niet alleen uit een kleur te bestaan. Je kan ook een rode bh dragen met zwarte string. Bij de meeste bh’s wordt ook een bijpassende hipster gemaakt. Een mooi lingerie setje is natuurlijk nog steeds heel populair. Als jouw favoriet een hipster is, is het leuk als je een mooi lingerie setje kan maken daarmee. Ook kan je er voor kiezen om een bh te kopen met verschillende bijpassende stukjes ondermode.

Andere soorten ondermode bij Mysterylingerie

Naast de hipster zijn er nog veel andere soorten ondermode verkrijgbaar bij Mysteylingerie. Je kan hierbij denken aan de onderbroek, string en ook de brazilian slip. Veel verschillende soorten, maten, kleuren en printjes het maakt niet uit. Mysterylingerie wil je graag helpen met het maken van een keuze dus als je hulp nodig hebt zullen wij advies geven.

Voor andere soorten ondermode kan je kijken op de pagina’s onderbroek, brazilian slip of string.