Kanten lingerie

Lingerie kan uit verschillende stoffen bestaan. Denk aan satijnen stof, katoenen stof of kanten stof. Ook combinaties hiervan zie je veel voorkomen. Kanten stof is een stof dat veel voor lingerie wordt gebruikt. Lingerie bestaat vaak helemaal uit kant of het bevat wel een kanten detail.

Kanten lingerie voor verschillende gelegenheden

Het leuke aan kanten lingerie is dat je het in veel verschillende soorten tegenkomt. Voor de alledaagse dag of voor een speciaal feest is er lingerie met kant te vinden. Een katoenen bh of slip bijvoorbeeld wordt vaak gedragen op een alledaagse dag. Soms bevat deze bh of slip een kanten strikje of ander detail. Dit kan een setje net wat leuker maken en is dan nog erg geschikt voor een dag waarop er niet iets speciaals wordt gedaan.

Maar kanten lingerie kan ook heel verleidelijk en sexy zijn. Een kanten slip die helemaal transparant is of een mooie bh dat volledig uit kant bestaat, wordt al snel als verleidelijk gezien. Vooral in de kleur rood en zwart is dit een mooie combinatie.

Ook voor luxe lingerie wordt er vaak kant gebruikt. Denk eens aan bruidslingerie. De stof combinatie voor bruidslingerie is meestal satijn en kant. De bh en slip bestaat dan uit een satijnen stof en is mooi aangekleed met kanten details.

Natuurlijk verschilt dit allemaal ook per vrouw. De ene vrouw draagt een volledig kanten bh ook op een normale dag terwijl een andere vrouw luxe lingerie weer puur als sexy of juist simpel beschouwd.

Kanten lingeriesetjes

Kanten lingerie kan je ook heel goed met elkaar combineren. Een volledig uit kant bestaande bh en slip staat erg mooi bij elkaar. Maar ook kan kant met andere stoffen worden gecombineerd. Een katoenen bh met een kanten slip bijvoorbeeld of andersom staat erg mooi. Zoals hierboven al is genoemd, vind je ook vaak de stofcombinatie in een bh of een slip.

De verschillende soorten kanten lingerie vind je bij Mysterylingerie. Zo is er voor iedere vrouw een passend setje!