Katoenen lingerie

Katoen is een fijne en veel voorkomende stof voor lingerie. Het is altijd belangrijk dat lingerie niet irriteert en goed zit. Katoen is zacht en heeft een mooie pasvorm. Katoen is voor lingerie in veel verschillende kleuren beschikbaar. Katoen is een stof wat voor veel allerdaagse lingerie gebruikt wordt. Allerdaagse lingerie wordt veel gedragen wanneer je naar het werk gaat of een andere dag door de weeks. Maar katoen is ook erg populair onder een strakke jurk of broek. De lingerie stof heeft een gladde buitenkant waardoor het geen lijntjes uitstraalt door de kleding heen.

Katoen lingerie gecombineerd met andere lingerie stoffen

Katoen kan met veel andere lingerie stoffen gecombineerd worden. Zo zie je vaak strings waar het onderstuk van katoen is en de band van kant. Het combineren van stoffen komt heel erg vaak voor. Ook het combineren met satijn zie je veel voorbij komen. Vaak is de stof katoen de basis van een bh. Je ziet veel bh’s waar katoen de basis vormt er daarover zit een mooi kanten laagje.

Katoen lingerie met sporten

Katoen is ook een populaire stof voor sportkleding. Wanneer je gaat sporten en zweten is het belangrijk dat het niet gaat irriteren. Katoen is een fijne stof en kan goed tegen zweet. Veel sportbh’s zijn gemaakt van katoenen stof. Vaak in combinatie met lycra stof. Bij sport bh’s is het belangrijk dat de bh goed strak zit en de juiste steun geeft. Dit om te voorkomen dat de borsten zeer kunnen doen.

Katoenen stof en Mysterylingerie

Bij Mysterylingerie kan je veel verschillende lingerie vinden dat is gemaakt van katoen. Zowel bh’s als onder mode of accessoires. Bij elke beschrijving van een lingerie product is aangegeven waar het van gemaakt is. Zo kan je duidelijk zien of dat lingerie stuk iets voor jou is. Ook zie je bij Mysterylingerie veel lingerie waarbij katoen en kant gecombineerd is.