Kleuren lingerie

Lingerie kan veel verschillende kleuren hebben. Vaak zie je de kleuren wit en zwart veel in lingerie terugkomen. De meeste vrouwen vinden dit de veilige kleuren en kunnen vrijwel onder alle kleding gedragen worden. Voor in de zomer is wit een populaire kleur. Maar in de zomer zie je ook vaak felle kleurtjes voorbij komen zoals roze of rood. Voor in de winter heeft de lingerie vaak een donkere kleur. Hierbij kan je denken aan zwarte of donkerblauwe lingerie.

Witte lingerie 

Witte lingerie is populair onder veel vrouwen. Het is een mooie kleur voor lingerie en er zijn vaak veel verschillende soorten van. Deze kleur lingerie wordt vaak gedragen onder lichte kleding zodat de lingerie niet opvalt. Bij witte lingerie zijn voor veel vrouwen de details belangrijk. Een speciaal kleuren bandje, kanten stukjes of andere details. Naast alleen een witte bh en slip zijn er vaak ook nog extra’s voor witte lingerie. Mooie panty’s of andere beenmode bijvoorbeeld, deze accessoires kunnen de witte lingerie net wat leuker en mooier. 

Zwarte lingerie

Zwarte lingerie wordt veel gedragen onder donkere kleding. Deze kleur lingerie wordt bij veel vrouwen gezien als een aantrekkelijke kleur. De kleur kleed vaak af en dit is voor de zelfverzekerdheid van de vrouw altijd goed. In de slaapkamer kan bij zwarte lingerie veel verschillende accessoires gedragen worden. Bij zwarte lingerie kunnen veel verschillende kleuren details worden gebruikt. Vaak zie je kleine details bij de zwarte lingerie terugkomen in de kleuren rood, wit of een andere kleur.

Rode lingerie

Rode lingerie wordt veel gezien als een uitdagende kleur. In de slaapkamer is deze kleur populair. De rode lingerie kan gecombineerd worden met eventuele extra’s zoals een mooie zwarte panty, jarretels of kousjes. Rode lingerie doet het vaak ook erg goed onder een mooie jurk. De verrassing van de rode lingerie komt aan het einde van de avond.

Overige lingerie

Onder overige lingerie kan je veel verschillende dingen verstaan. Lingerie in de kleuren grijs, geel, paars, oranje zie je niet heel veel. Soms zijn er bij bh’s wel details te vinden die een ander leuk kleurtje hebben. Veel vrouwen gaan toch voor de standaard kleuren lingerie. Soms is het leuk om voor een andere kleurtje lingerie te kiezen dan standaard. De bh’s in felle kleuren zijn vrolijk en kunnen ook leuk gedragen worden onder een doorschijnend shirtje.

Bij Mysterylingerie kan je terecht voor veel verschillende kleuren lingerie. Heb je advies nodig voor je lingerie keuze? Vraag een van onze medewerkers.