Lingerie setje

Lingerie setjes zijn de basis van de outfit van een vrouw. Je kan een lingerie setje zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Een basis lingerie setje bestaat uit een bh en ondergoed stukje. Het ondergoed stukje kan een string, hipster, onderbroek of brazilian slip zijn, dit ligt aan de voorkeur van de vrouw. Na de basis kan je zelf verschillende accessoires toevoegen. Dit kan bijvoorbeeld een topje zijn of jarretels. Voor elke vrouw zijn er genoeg verschillende lingerie setje te combineren.

Een lingerie setje hoeft niet altijd gevormd te worden door verschillende lingerie onderdelen maar kan ook gevormd zijn op basis van uitstraling. Zo heb je bijvoorbeeld sexy lingerie setjes, luxe lingerie setjes en goedkope lingerie setjes. De uitstaling van de lingerie bepaald hoe het lingerie setje eruit ziet. Je zal zien dat bij goedkope lingerie setjes minder details voorkomen en vaak basis kleuren worden gebruikt. Bij een luxe lingerie setje zal je veel details en speciale accessoires zien.
Naast de uitstraling heb je dan ook nog de stof van de lingerie. Een lingerie setje kan bestaan uit kant, katoen of satijn. Katoen is een lingerie stof die je veel terug zal zien komen. Katoen wordt vaak gecombineerd met kant.

Verschillende accessoires

Bij een lingerie setje kan je verschillende accessoires toevoegen. Veel voorkomende accessoires zijn kousen en jarretels. Kousen worden vaak gedragen onder een mooie jurk voor speciale gelegenheden. Daarbij kan ook een kousenband gedragen worden. Dit zie je veel bij bruiloften. Naast kousen heb je dan ook nog handschoenen, jurkjes of babydolls. Deze accessoires zijn ook erg populair.

Lingerie setjes bij Mysterylingerie

Bij Mysterylingerie kan je veel verschillende lingerie setjes krijgen en zelf maken. Een combinatie tussen verschillende lingerie onderdelen is mogelijk en kunnen zelf gevormd worden. Het zoeken naar lingerie setje hoeft niet moeilijk te zijn, vul je wensen in en je zult vanzelf de resultaten zien.