Lingerie stof

Er zijn veel verschillende soorten lingerie stof. Het verschilt per vrouw waar de voorkeur naar uit gaat en dat is helemaal niet erg. Ieder heeft zijn eigen smaak en daar is ook keuze genoeg voor.

De bekendste lingerie stoffen zijn voornamelijk kanten lingerie, katoenen lingerie en satijnen lingerie. Katoenen lingerie is een lingerie stof wat veel voorkomt en ook bij veel vrouwen erg populair is. Steeds meer zie je voorbijkomen dat katoenen lingerie gecombineerd wordt met kanten lingerie. Speciale details wat de lingerie toch even net speciaal maakt.

Katoenen lingerie

Een populaire stof voor lingerie is katoen. Katoenen lingerie wordt door veel vrouwen gedragen als casual lingerie en heeft een hoog draagcomfort. Veel lingerie wordt gemaakt van de stof katoen. Katoenen lingerie kan verschillende kleuren hebben. Door de zachte stof van katoen zijn er vaak geen lijnen van lingerie te zien onder de kleding. Dit komt door de mooie en goed zittende pasvorm van katoen. Een katoen lingerie setje wordt vaak gezien als basic maar met leuke details van kant of andere kleuren is het lingerie setje toch bijzonder.

Kanten lingerie

Kanten lingerie wordt door veel vrouwen gezien als een uitdagende lingerie. Dit komt door de details en de uitstraling van de stof. Kanten lingerie zit erg lekker en kan onder vrijwel elk soort kledingstuk gedragen worden. Bij kanten lingerie kunnen veel andere accessoires worden gedragen. Dit maakt de lingerie nog aantrekkelijker voor de man. De accessoires kan bijvoorbeeld mooie beenmode zijn of een leuk jurkje. Kanten lingerie wordt ook vaak gecombineerd met katoenen lingerie. Een kantoenen bh met een kant als detail maakt de bh toch net even anders en speciaal. 

Satijnen lingerie

Satijnen lingerie is een lingerie stof die vaak wordt gecombineerd met een andere lingerie stoffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kanten lingerie. Jurkjes in de satijnen lingerie stof zijn populair en wordt veel gedragen door vrouwen. Satijn is een iets luxere stof en is in veel gevallen ook iets duurder dan andere lingerie stoffen. Satijn voelt zacht aan, sluit goed aan op het lichaam en heeft een klein glansje in de stof. Net als bij alle andere lingerie stoffen heeft satijn een hoog draagcomfort. Dit is belangrijk omdat vrouwen de lingerie de hele dag moeten dragen en dan moet de lingerie wel goed zitten.