Luxe lingerie

Voor veel vrouwen is luxe lingerie een extra toevoeging aan de kledingkast. Naast de basic lingerie setjes vindt elke vrouw het belangrijk om ook iets speciaal te hebben. Een luxe lingerie setje is er in allerlei soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Voor iedereen zal er een luxe lingerie setje bij zitten. De keuze kan per vrouw verschillend zijn. Sommige vrouwen houden van rustige luxe lingerie en andere vrouwen houden van meer details en kleur. Vaak zie je ook gespecialiseerde merken voor luxe lingerie. Je kan bijvoorbeeld denken aan Marlies Dekkers of Marie Jo.

Details bij luxe lingerie

Luxe lingerie wordt vaak gemaakt van de stof satijn. De stof satijn heeft een goede kwaliteit en hoog draagcomfort. De stof oogt mooi en bevat vaak verschillende details. Deze details kunnen bijvoorbeeld kanten strikjes, kanten laagjes, diamantjes of lintjes zijn. De details maken de luxe lingerie net even specialer. Het betekent niet dan alleen luxe lingerie deze details heeft. Ook andere lingerie soorten kunnen deze details hebben.

Wanneer draag je luxe lingerie?

Luxe lingerie wordt door veel vrouwen gedragen bij speciale gelegenheden. Hierbij kan je denken aan feestjes, etentjes en evenementen waar je een mooie jurk of top draagt. Naast deze gelegenheden wordt bruidslingerie ook als luxe lingerie gezien. Een mooie witte bh met kanten details en diamantjes daaronder een luxe slip en eventueel nog speciale accessoires. Ook wordt luxe lingerie gedragen in de slaapkamer. Voor een speciale en sexy avond.

Luxe lingerie en Mysterylingerie

Mysterylingerie vind het belangrijk dat er genoeg keuze is aan verschillende soorten lingerie. Zo is er in elke categorie lingerie te vinden. Voor elke vrouw zou er iets leuks tussen moeten zitten en anders kan Mysterylingerie proffesioneel advies geven om u te helpen. Iets wat op luxe lingerie lijkt? Kijk dan in de categorie uitdagende lingerie.