Maximizer bh

Een maximizer bh kan je zien als een super push-up bh. Deze bh laat de borsten groter en voller lijken. Net als een push-up bh, maar een maximizer doet dit nog extra. Deze kan de borsten tot wel twee maten groter laten lijken en creëert een diepere decolleté. Door het effect dat een maximizer bh heeft, voelen vrouwen zich zelfverzekerder en fijner in hun kleding. Bij Mysterylingerie zijn er veel verschillende maximizer bh’s te vinden. In verschillende cupmaten, verschillende stoffen, kleuren en prints.

Wat doet een maximizer bh?

Een maximizer bh laat de borsten één tot twee maten groter lijken. In de bh zitten paddings aan de onderkant, bovenkant én aan de zijkanten. Hierdoor lijken de borsten groter, maar op een natuurlijke manier. De paddings aan de onderkant en aan de zijkant duwen de borsten omhoog en naar elkaar toe en de paddings een de bovenkant zorgen voor extra rondingen. De borsten ogen steviger, voller en groter en er wordt een mooie decolleté gecreëerd.

Wanneer draag je een maximizer bh?

Een maximizer bh wordt vaak gedragen onder kleding voor een speciale gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan een feestje waar je een mooie, elegante jurk of top voor aantrekt. Vaak staat de jurk of top dan mooier met een volle boezen en decolleté. Maar een maximizer bh wordt niet alleen gedragen onder speciale jurken. Ook onder meer casual kleding kan deze bh worden gedragen voor een mooiere vorm. Vaak dragen vrouwen met een kleinere maat deze bh, bijvoorbeeld bij een cupmaat A of B. De borsten kunnen worden vergroot tot een volle C cup. Ook vrouwen met een grote cupmaat kunnen maximizer bh’s dragen. Dan lijken de borsten voller en steviger en laten de grote borsten mooier en ronder ogen. Door een maximizer te dragen, voelen vrouwen zich vaak zelfverzekerder in de kleding.