Overige kleuren lingerie

Naast de veelvoorkomende lingerie kleuren zwart, wit en rood zijn er natuurlijk nog veel meer andere kleuren waaruit lingerie kan bestaan. Denk bijvoorbeeld aan groen tinten, paars tinten en geel tinten, maar ook aan leuke printjes. Bedenk een kleur en Mystery lingerie heeft het!

Lichte kleuren lingerie

Vooral in de zomer zijn lichte kleuren erg leuk. Een lingeriesetje dat een lichte kleur heeft ziet er erg vrolijk en zomers uit. Denk aan mooie geel kleuren of lila kleuren. Maar ook licht groen, blauw en roze past in dit rijtje. Dit zijn allemaal vrolijke kleuren die ook samen erg leuk staan. Onder een zomerse blouse is het leuk om een bh eronder te dragen met een opvallende zomerse print.

Donkere kleuren lingerie

Naast lichte kleuren lingerie, vind je ook veel donkere kleuren bij Mystery lingerie. Donkere kleuren worden weer meer gedragen in de winter. Denk aan grijs tinten en bruin tinten in de bh en slip. Maar donkere lingerie is niet alleen voor de winter. Donkere kleuren worden vaker gedragen onder een outfit, omdat deze minder opvallen. Onder bijvoorbeeld een zwarte top of jurk staat een donkere bh een stuk mooier. Ook als dit in de zomer gedragen wordt, zal een vrouw sneller een donkere bh eronder dragen in plaats van een fel gekleurde bh.

Prints

Lingerie kan uit hele leuke printjes bestaan. Printjes lopen uiteen van simpele stippen tot fel bedrukte prints. Voor iedere vrouw is er een passende print te vinden. Voor vrouwen die niet van drukke lingerie houden, zijn er rustige printjes met bijvoorbeeld stippen, streepjes of een hele lichte drukking. Het kleurverschil is dan niet heel groot, waardoor de print niet heel opvallend is. Daarnaast zijn er ook lingeriesetjes met drukke prints. Door het gebruik van felle kleuren, dierenprints of natuurprints bijvoorbeeld worden er hele vrolijke lingeriesetjes gecreƫerd.