Rode lingerie

Lingerie is te koop in veel verschillende kleuren. Zwart, wit en huidkleurige lingerie zie je in bijna elke kledingkast wel voorkomen. Maar ook rode lingerie is erg populair. De kleur rood kan voor verschillende emoties en gevoelens staan en ook kan deze kleur op veel verschillende manieren worden gedragen. De ene vrouw associeert rode lingerie met verleiding en erotiek en een andere vrouw kan deze kleur associëren met bijvoorbeeld zomerse lingerie onder je kleding. Bij Mystery lingerie vindt je veel verschillende rode lingerie, voor verschillende gelegenheden.

Soorten rode lingerie

Door veel vrouwen wordt rode lingerie gezien als ‘’sexy’’. Een rode kanten bh met een rode kanten slip bijvoorbeeld is een verleidelijk setje. De kleur staat ook voor liefde en romantiek. Dit in combinatie met de associatie met verleidelijk zijn, maakt rode lingerie erg geschikt binnen bijvoorbeeld de slaapkamer. Deze setjes zijn dan ook goed te combineren met mooie accessoires, zoals jarretels, kousen of jurkjes. De kleur zwart is erg geliefd bij de rode kleur.

Maar dit betekent niet dat rode lingerie alleen maar erotisch moet zijn. Onder een zomerse outfit kan een opvallende kleur ook erg leuk zijn en dan is rood een vrolijke en zomerse kleur. Ook op een alledaagse dag kan rood makkelijk worden gedragen en bh’s kunnen ook bestaan uit printjes waar de kleur rood in zit. Rode lingerie vind je dus in veel soorten. Er zijn veel tinten rood die kunnen bestaan uit verschillende stoffen. Zo is er voor iedere gelegenheid wel een mooi rood lingeriesetje.

Rode lingerie shoppen

Bij Mystery lingerie shop je jouw rode lingerie. Van fel rood tot bordeaux rood, je vind deze kleur in verschillende tinten. Ook is er bij elke bh wel een bijpassende slip, waardoor je meteen een mooi setje kan kopen. Maar de rode lingerie is ook goed te combineren met andere kleuren, zoals zwart en wit of met lingerie waar een print in zit. Bekijk snel de ruime collectie en mix en match erop los!