Roze lingerie

Roze lingerie is een verliefde kleur voor vrouwen. Een zacht roze bh is niet opvallend, maar het is net wat vrolijker dan een witte of zwarte bh bijvoorbeeld. Natuurlijk heb je veel verschillende soorten roze, maar over het algemeen wordt de kleur wel als ‘’lief’’ gezien. De kleur roze heeft al snel iets meisjes achtigs en wordt vaak gedragen door echte meisjesmeisjes. Bij Mystery lingerie vind je een ruim aanbod roze lingerie in verschillende tinten. Zit er iets voor jou bij?

Van baby roze lingerie tot fel roze lingerie

Roze lingerie is er in veel verschillende tinten. Van baby roze tot fel roze. Baby roze lingerie is erg zacht van kleur en geeft een lieve uitstraling. Baby roze bh’s staan mooi met dezelfde kleur slip, maar de zachte kleur is ook heel mooie te combineren met bijvoorbeeld donkerblauw. Door de kleuren te combineren, creëer je de stijl die jij wilt uitstralen. Een compleet zacht roze lingeriesetje zorgt voor een schattige uitstraling, maar als je de kleur combineert met bijvoorbeeld zwart of andere donkere tinten kan dit een sexy of stoerdere uitstraling geven. Er zijn veel meer roze tinten dan baby roze, bijvoorbeeld fel roze kleuren. Deze kleuren zijn over het algemeen minder schattig, maar wel erg vrolijk. In de zomer zijn deze felle kleuren ook erg populair. Onder een witte blouse of top bijvoorbeeld die een beetje transparant is, kan het heel erg leuk staan om een fel roze bh aan te trekken. In de zomer heeft dit een erg vrolijk en zomers effect op je kleding outfit.

Roze lingerie bij Mystery lingerie

Bij Mystery lingerie is er een ruim aanbod aan roze lingerie. De verschillende kleuren van baby roze tot fel roze en alles ertussen vind je in onze collecties. Bh’s hebben mooie bijpassende slips en zijn leuk te combineren met verschillende kleuren en prints. Neem snel een kijkje in de collectie!