Satijnen lingerie

Satijnen lingerie wordt vaak gezien als een iets luxere lingerie. De zachte stof heeft een luxe uitstraling en zit heel erg comfortabel. De stof zit heel erg lekker op de huid en zal zeker niet irriteren. Satijn heeft vaak een lichte glim. Dit maakt de uitstraling van de stof net even anders dan andere. Bij veel accessoires zie je vaak de lingerie stof satijn terug komen, hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan jurkjes of jarretels. De satijnen stof is een leuke combinatie tussen uitdagend en luxe. Satijn komt vaak voor in de kleuren wit of zwart.

Andere soorten lingerie

Naast satijnen lingerie wordt katoen en kant veel gebruikt als lingerie stof. Katoen is een gebruikelijke stof en zie je veel terug komen in verschillende lingerie onderdelen. Ook kant wordt steeds meer gebruikt. Vaak zie je kleine details van kant of zit er een extra laagje kant. Het combineren van de lingerie stoffen komt ook voor. Bijvoorbeeld katoen met kant of katoen met satijn.

Bruidslingerie

Vaak is bruidslingerie gemaakt van satijn. Dit heeft weer te maken met de luxe uitstraling van de stof. Ook sluit satijn goed aan op het lichaam en dat is erg belangrijk bij het dragen van een trouwjurk. Het is niet de bedoelding dat de lingerie in de weg zit en bovendien moet het ook nog mooi zijn voor wanneer de trouwjurk uit gaat aan het einde van de dag.

Satijnen lingerie bij Mysterylingerie

Satijnen lingerie is verkrijgbaar bij Mysterylingerie. De zachte stof is populair onder de vrouwen die opzoek zijn naar iets luxere lingerie. Daarnaast kan je bij Mysterylingerie ook terecht voor katoen of kant. Deze drie lingerie stoffen worden het meeste gedragen en hebben allemaal ook een hoog draagcomfort. Vrijwel alle vrouwen blijven dit een heel belangrijk punt vinden aangezien lingerie de basis is van elke outfit.