Sexy lingerie

Lingerie vind je in veel verschillende stijlen. Je hebt bijvoorbeeld casual lingerie, luxe lingerie, goedkope lingerie en sexy lingerie. Iedere vrouw heeft haar voorkeur van wat zij het liefste draagt, maar veel vrouwen houden ook van afwisseling. Op een alledaagse werkdag zal een vrouw eerder een casual lingeriesetje aantrekken, tijdens een luxe etentje zal het luxe lingeriesetje uit de kast worden getrokken en voor een avondje stappen of romantisch met je man op de bank is het sexy lingeriesetje erg gewild.

Waaruit bestaat sexy lingerie?

Iedere vrouw en man hebben een ander idee over wanneer een lingeriesetje nou sexy is. De een noemt lingerie pas sexy als hier bijvoorbeeld jarretels bij gedragen worden en kousen, terwijl een ander een setje dat bestaat uit een bh en slip sexy genoeg vindt. Over het algemeen wordt sexy lingerie wel gezien als lingerie dat net wat extra’s heeft. Een bh en slip zullen al snel kant, kanten details, strikjes of steentjes bevatten. Ook passen de bh en slip bij elkaar, deze zijn in dezelfde stijl. Het setje kan sexyer worden gemaakt door het dragen van bijpassende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan jarretels en kousen. Dit maakt het setje verleidelijker en spannender. Ook kan hier een babydoll jurkje over worden gedragen.

Wanneer wordt sexy lingerie gedragen?

Wanneer sexy lingerie wordt gedragen, is ook per vrouw verschillend. De ene vrouw draagt vaker een sexy lingeriesetje dan een andere vrouw. Voor de een is sexy lingerie speciaal en wordt alleen gedragen bij speciale gelegenheden. Bijvoorbeeld voor een feest of binnen de slaapkamer. Maar er zijn ook vrouwen die sneller sexy lingerie aantrekken, zoals op een alledaagse dag, een uitje of familie feestje. De sexy lingerie bij Mystery lingerie zit erg comfortabel, waardoor deze makkelijk gedragen kunnen worden op een doordeweekse dag of naar werk. Er zijn verschillende soorten setjes te koop van verschillende stoffen en kleuren.