Slip

Slip is een onderdeel van lingerie wat absoluut niet kan ontbreken. Een slip draagt eigenlijk elke vrouw en is in allerlei soorten en maten beschikbaar. Veel vrouwen hebben nooit genoeg slips. Een goede slip gaat namelijk lang mee en is van goede kwaliteit. Het is natuurlijk ook erg belangrijk dat een slip comfortabel zit en niet irriteert.

String

Een string wordt het meeste gedragen onder de vrouwen. Het populaire stukje ondermode is eigenlijk altijd te combineren met een bh. De meeste vrouwen vinden het erg comfortabel zitten doordat er aan de achterkant een klein randje stof zit. Dit zorgt er voor dat de billen onbedekt blijven. Strings zijn in allerlei soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Ook kan de string verschillen in stof bijvoorbeeld katoen of satijn. Er zijn veel verschillende soorten strings waarvan iedere vrouw de eigen voorkeur heeft. Bij mystery lingerie is er een ruime keus aan strings en zal er voor iedere vrouw iets tussen zitten.

Hipster

Een hipster wordt vooral veel gedragen door jonge vrouwen. Het wordt ook wel gezien als een lage strakke boxer. De randen zijn dunner en de hipster komt niet boven de broek uit. Sommige vrouwen vinden een hipster heel erg lekker zitten en andere vrouwen vinden een slip of andere soort beter. Daarom wordt er vaak bij een bh de keuze gegeven of je een string, hipster, brazilian slip of onderbroek wilt. De voorkeur van elke vrouw voor hipsters, onderbroeken of andere onder mode is anders.

Brazilian slip

Brazilian slip is nog niet heel erg bekend. Jongere vrouwen dragen dit steeds vaker. Een brazilian slip heeft aan de voorkant een dunne rand en aan de achterkant is de stof iets minder breed dan bij een onderbroek. Vaak zie je brazilian slips met kant. Het draagcomfort bij brazilian slips is erg hoog. Dit komt omdat het eigenlijk een soort van klein onderbroekje is.

Onderbroek

Een onderbroek is voor elke vrouw bekend en kan ook niet missen in de kledingkast. Elke vrouw draagt wel eens een onderbroek. Omdat een onderbroek al heel erg lang bestaat wordt een onderbroek wel eens afgekraakt terwijl er tegenwoordig erg mooie onderbroeken worden gemaakt. De onderbroeken kunnen van allerlei stoffen gemaakt zijn en ook passen de onderbroeken goed bij bh’s.