Strapless bh

Een strapless bh is een van de vele soorten bh’s die gedragen kunnen worden door vrouwen. Een bh hoort bij de basis van een outfit. Strapless bh wordt vaak gedragen bij een speciale gelegenheden. Een strapless bh zegt het eigenlijk al een beetje. Deze bh heeft geen bandjes maar toch een goede ondersteuning. De strapless bh wordt vaak gedragen onder jurkjes en shirtjes waar het mooier is als er geen bandjes te zien zijn. Vaak zitten er op de strapless bh’s nog wel aansluitingen voor bandjes. Dit zodat je altijd eventueel nog bandjes eraan vast kan doen.  Bij de meeste bh’s krijg je de bandjes erbij.

Strapless bh onder zomerkleding

Onder zomerkleding komt een strapless bh altijd goed voor. Vaak kleden vrouwen zich wat bloter in de zomer dan als in de winter. Dit komt doordat de shirtjes en jurkjes vaak minder stof hebben en blote schouders. Door dit soort shirtjes en jurkjes past een strapless bh er goed onder. Een strapless bh sluit goed aan op je lichaam en zal niet in de weg zitten. Voor in de zomer is dit heel fijn want een bh moet ook niet te warm zijn.

Verschillende soorten strapless bh

Er veel verschillende soorten zijn strapless bh’s. Je kan hierbij denken aan verschillende stoffen en kleuren. Elke vrouw heeft wel een strapless bh in haar kast. Het kan altijd van pas komen en zelfs onder shirtjes of jurkjes met mouw kan een strapless bh goed zitten. Sommige strapless bh’s kunnen ook vulling bevatten, meestal zie je dat niet want anders wordt de bh te zwaar om zelf te dragen. Een strapless bh kan in verschillende kleuren voorkomen. De meeste kleuren zijn wit, zwart en huidkleur. Dit komt omdat een strapless bh vaak zo min mogelijk moet opvallen. Een felle kleur zoals roze zou hierbij dan ook ongepast zijn.