String

Strings, heel veel strings… Deze komen veel voor in de kledingkast van de gemiddelde vrouw. Bij vrijwel elke bh is er een bijpassende string verkrijgbaar. Een string is een populair ondergoed stuk voor vrouwen. Dit komt door de lekker zittende pasvorm en de vele verschillende soorten strings. Je hebt bijvoorbeeld een string die bij de heupen alleen een dun draadje heeft of juist een string met veel verschillende details. Vaak vinden vrouwen een string ook het beste passen bij een bh en het aantrekkelijkst staan.

Lingerie stoffen voor een string

Een string kan van verschillende lingerie stoffen zijn gemaakt. Bij een kanten bh wordt vaak een kanten string gedragen. Hierbij kan je dan denken aan de kleuren zwart of wit. Ook is de kleur rood populair als kanten string. Naast kant kan een string ook gemaakt zijn van katoen. Bij katoenen strings wordt er vaak gebruik gemaakt van veel verschillende details.

String voor jong of oud?

Een string is vooral populair voor vrouwen die jong zijn. Wanneer je begint met het eerste bh’tje koop je daar meestal ook onder mode bij. De voorkeur gaat dan snel uit naar een string. In de loop der jaren zal er ontdekt worden dat er ook meer is dan alleen een string. Dan heb je het bijvoorbeeld over een hipster of brazilian slip. Een string wordt meestal gedragen tot een jaartje of 55. Daarna voelen sommige vrouwen zich te oud voor een string en gaan ze over op een andere soort. Dit hoeft natuurlijk niet altijd het geval te zijn.

Prijzen voor string

Tegenwoordig hoeven strings helemaal niet meer zo heel duur te zijn. Je ziet veel acties voor strings waar je zelf een combinatie kan maken tussen een aantal strings voor een bepaalde prijs. Luxe strings zijn vaak iets duurder dan basic strings en passen vaak goed bij een mooie bh.