Voorgevormde bh

Vrijwel elke bh is een voorgevormde bh. Beugel bh, maximizer bh, push-up bh en nog veel meer. Een voorgevormde bh is belangrijk voor de juiste steun bij de borsten. Er zijn natuurlijk ook bh’s die niet voorgevormd zijn. Je kan hierbij denken aan een comfortabel topje of een sport bh. Een sport bh is ook een voorgevormde bh maar anders dan bijvoorbeeld een push-up bh. De sport bh sluit goed en strak om je borsten heen zodat je borsten de juiste steun krijgen bij het sporten.

Push-up bh

Een push-up bh is een goed voorbeeld voor een voorgevormde bh. De bh sluit goed aan op het lichaam en geeft ook de juist ‘’push’’. Daarnaast zorgt de bh ervoor dat de borsten de juiste steun krijgen. Een push-up bh wordt veel gedragen door vrouwen die willen dat de borsten groter ogen. Naast de push-up bh heb je ook de maximizer bh, deze bh lijkt heel erg op de push-up bh alleen zorgt deze bh ervoor dat je borsten twee cupmaten groter lijken.

Voorgevormde bh shoppen

Je zult zien bij het shoppen van lingerie dat voorgevormde bh het meeste voorkomen. Vrijwel elke bh is voorgevormd. Als je speciaal opzoek bent naar een niet-voorgevormde bh zijn er genoeg winkels en webshops waar je deze ook kunt vinden. Ook bij Mysterylingerie kan je verschillende bh’s vinden die niet voorgevormd zijn. Het kan natuurlijk altijd van pas komen om ook een andere soort bh in huis te hebben.

Voorgevormde bh combineren

Een voorgevormde bh kan je goed combineren met andere lingerie onderdelen. Een mooie voorgevormde bh in combinatie met een luxe slip, sexy string of mooi onderbroekje doet het natuurlijk altijd goed. Het combineren van verschillende lingerie onderdelen wordt steeds meer gedaan door vrouwen. Zelf het combineren van verschillende kleuren zie je steeds meer voorbijkomen. Bij Mysterylingerie kan je verschillende bh’s met verschillende onder stukjes combineren.