Zwarte lingerie

De kleur zwart voor lingerie is erg populair. Je ziet dat de kleur veel gedragen wordt en veel vrouwen krijgen er meer zelfverzekerdheid van. Dit komt omdat de kleur zwart vaak mooi afkleed. Zwarte lingerie is verkrijgbaar bij elke winkel en webshop. Een lingerie setje hoeft niet alleen uit de kleur zwart te bestaan maar kan ook een combinatie van kleuren zijn. Bij zwart passen ook heel goed andere kleuren. Bijvoorbeeld rood of wit.

Zwarte lingerie stoffen

Zwarte lingerie kan van veel verschillende soorten lingerie stof gemaakt zijn. Een veel voorkomende lingerie stof is kant. Zwart kant wordt veel gedragen in de slaapkamer en doet het vaak ook erg goed bij de mannen. Kant is dun en doorschijnend. In combinatie met de kleur zwart wordt de lingerie erg aantrekkelijk en daarnaast zit het ook nog heel erg lekker. Daarnaast kan zwarte lingerie gemaakt zijn van bijvoorbeeld katoen of satijn. Satijn is de iets luxere stof en zal je vaak zien terug komen bij luxe lingerie en accessoires.

Andere kleuren lingerie

Zwart is pas een begin aan de reeks kleuren in lingerie. Je ziet tegenwoordig elke kleur terug komen bij lingerie. Combinaties van kleuren, printjes en unieke designs. Alles is mogelijk. Witte lingerie is vooral erg populair in de zomer en bij lichte kleding. Andere kleuren lingerie zoals roze, blauw en grijs zie je steeds meer terugkomen. Het combineren van kleuren wordt ook steeds populairder. Andere kleuren bandjes of details bij de lingerie. Het maakt de lingerie vrolijk en anders, daar houden wij van.

Zwarte lingerie onder donkere kleding

Veel vrouwen dragen zwarte lingerie onder donkere kleding. Dit komt omdat wanneer je zwarte lingerie onder licht kleding draagt dit vaak gaat doorschijnen. Daarnaast letten de meeste vrouwen er altijd op of je de lingerie kan zien met lijnen. Het is niet mooi wanneer je een net en leuk blousje aanhebt dat de lijnen van de bh te zien zijn. Om dit te voorkomen dragen veel vrouwen een topje over hun bh.